Viktig Info

Det er sendt ut epost til laglederne med viktig informasjon like før det braker løs, men i tilfelle noen ikke har mottatt infoen legger vi det ut her også.

Ikke alle mottok denne eposten første gang så den sendes ut på nytt, men det er også tilføyet noe ny informasjon. Vennligst videreformidle dette til resten av laget:

Da nærmer det seg turneringsstart og vi gleder oss. Det har vært litt utfordringer rundt kamp-oppsett, men de fleste har tatt dette med et smil.

Du finner oversikt over reserverte plasser på Camping/Skole/Telt her:
https://www.profixio.com/reg/bardufoss-cup-lians-2019/no/checkinshow

Ta umiddelbart kontakt dersom dette ikke stemmer med din bestilling, men sjekk med foreldre at de ikke har gjort noen bestilling uten å gå via laget.

Områdekartet finner dere her:
http://bardufosscup.no/overnatting/skole-og-camping
Det er ikke knyttet navn til plassene så lagene fordeler seg imellom

Ordinær parkering:
Når de få plassene vi har er fylt opp må man parkere på Rema1000 ca. 1km unna. Her går det minibuss til Rustahøgda hele tiden. Se kart: http://bardufosscup.no/parkering

Parkering Campingvogn/Bobil:
I år har vi fokusert på å samle alle Campingvogner på ett sted noe som medfører mange færre parkeringsplasser for bil enn tidligere. Bil med Campingvogn eller bobil vil få innkjøringsbevis som gir tilgang KUN til sitt campingområde. Vi oppfordrer til å la bilen stå mest mulig! Tildelt camping/bobilplass er 6m x 9m. Se på kartet hvilken vei vognen skal stå. Vennligst respekter plassene, velger du feil blir det kaos. Det har i løpet av fredagen blitt gjort noen små justeringer på campingområdene. Noen har fått nytt nummer, men fortsatt samme plass og noen har blitt flyttet noen meter. Parker på riktig område/tildelte plass og kontakt sekretariatet i Bardufosshallen for parkeringskort og kvittering.

Teltcamp
Områdekartet viser hvor det er best egnet for telt i år, men pga. det gode været er det booket svært mange teltplasser og første mann til mølla prinsippet gjelder. Ellers er det bare å forsyne seg av alle grønne eller egnede områder dere finner for å sette opp teltet. (så lenge det ikke er merket for campingvogn/bobil). OBS! Det er IKKE satt av egen parkeringsplass til teltcamperne. Det vil bli mulighet å sette av bagasjen, men om parkeringen på Rustahøgda er full må man parkere ved Rema1000 og ta bussen opp. Kontakt Sekretariatet ved ankomst eller når teltet er satt opp. Vi har forståelse for at manglende parkeringsplass vil medføre ulempe.

Skole:
For dere som bor på skole blir det gitt tillatelse til å laste av bilene ca. 50 meter unna skolen, men vi har IKKE reservert parkering til overnattinger på skolen. Der gjelder samme regel som nevnt over. Dette vil nok oppleves som en ulempe for noen, men vi ønsker mest mulig bilfritt Rustahøgda med tanke på 1500 barn samlet på ett sted. Vi har også camping over hele området. Kontakt sekretariatet i Bardufosshallen før dere går inn i skolen.

Handicap-parkering
Ved fremvisning av bevis har vi avsatt et fint område for parkering. Dette gjelder kun personbiler/tilpassede biler. Ikke Campingvogner og bobiler. Har du andre HC behov, kontakter du undertegnede.

Vær hyggelig med våre innleide parkeringsvakter fra Militærpolitiet som gjør dette frivillig, det er ikke de som har satt disse begrensningene. De vil geleide dere inn på riktig område. Vi er vant med sludd, men i år ser det ut til å bli fantastisk vær. Vi gleder oss til dere kommer og håper på en kjempehelg for deres unger. Ta kontakt om dere har spørsmål.

Banekart med mer finnes på www.bardufosscup.no

Mvh
Erling Andreassen

Daglig leder Bardufoss og Omegn Idrettsforening
Tlf 970 00 007

Comments are closed.